- 材料 4人分
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- アジ …… 2匹分
- (三枚におろして、骨を抜いておく)
- 新玉ねぎ …… 1/4玉
- サニーレタス …… 2枚
- レモン …… 1/4個
- バゲット …… 1本
- クリームチーズバター
- (バターで代用可) …… 60g
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- 塩 …… ひとつまみ
- 黒こしょう …… 少々
- 粒マスタード …… 適量
- マヨネーズ …… 適量
- 作り方
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- 材料の下準備をする。アジは塩こしょうをふってグリルかトースターで焼き、レモン汁を絞っておきます。玉ねぎは、スライスして15分ほど水にさらしておきます。
- バゲットをトーストして、材料をはさむ。バゲットにバターをたっぷり塗って、ちぎったサニーレタス → 粒マスタードとマヨネーズ → 玉ねぎ → アジの順に重ねてバゲットではさめばできあがりです。
- Ingredients (4 ppl.)
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- 2 horse mackerel (3 slices, deboned)
- 1/4 fresh onion
- 2 red leaf lettuce
- 1/4 lemon
- 1 baguette
- 60g cream cheese butter (or butter)
- 1 pinch of salt
- Extra black pepper,
- mayonnaise powder and mayonnaise
- Recipe
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- Prepare ingredients for cooking. Sprinkle with salt and pepper, and grill horse marckerel in a grill or toaster oven. Squeeze lemon juice. Slice onion and blanch in water for 15 minutes.
- Toast baguette and fill with ingredients. Spread much butter on a baguette, and fill with red leaf lettuce → mayonnaise powder and mayonnaise → onion → horse mackerel in order. Cover with other slice of bread, and serve.
- 材料 4人分
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- いちご …… 8個
- メープルシロップ …… 30g
- クリームチーズバター …… 60g
- クロワッサン …… 4個
- 作り方
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- 材料を切る。いちごを4等分に切っておきます。
- パンに材料をはさむ。クリームチーズバター → いちご → メープルシロップの順にはさめばできあがりです。
- Ingredients (4 ppl.)
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- 8 strawberry
- 30g maple syrup
- 60g cream cheese butter
- 4 croissant
- Recipe
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- Prepare ingredients for cooking.Cut strawberry into four equal slits.
- Fill with ingredients.Fill with cream cheese butter → strawberry → maple syrup in order, and serve.
- 材料 4人分
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- スライスベーコン(厚切り)…… 240g
- 水菜 …… 2株
- 卵 …… 4個
- イギリスパン(6枚切り) …… 8枚
- クリームチーズバター
- (バターで代用可) …… 40g
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- トマトケチャップ …… 適量
- マヨネーズ …… 適量
- 黒こしょう …… 多め
- オリーブオイル …… 大さじ1/2
- 作り方
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- ベーコンと卵を焼く。フライパンにオリーブオイルを温めてこんがりとベーコンを焼いたら、目玉焼きを作ります。
- パンをトーストして材料をのせる。トーストしたパンにバターをたっぷり塗って、水洗いした水菜 → ベーコン → 目玉焼きの順に重ねます。
- 仕上げの味つけをする。ケチャップ、マヨネーズは控えめに、黒こしょうはたっぷりかけます。パンではさめばできあがりです。
- Ingredients (4 ppl.)
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- 240g bacon, thick slices
- 2 mizuna
- 4 eggs
- 8 English bread
- 40g cream cheese butter (or butter)
- Extra tomato ketchup and mayonnaise
- Much black papper
- 1/2 tbsp. olive oil
- Recipe
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- Cook bacon and eggs. Heat olive oil in frying pan until hot, and cook bacon until browned. Make a fried egg.
- Make bread toast and place ingredients.Butter on one side of each bread slice. Top evenly with mizuna, bacon and egg in order.
- Give a flavor. Add some ketchup and mayonnaise and much black pepper. Cover with other slice of bread, and serve.