Baguette Sandwich with Horse mackerel and Onion

鯵と新たまねぎのバゲットサンドBaguette Sandwich with Horse mackerel and Onion

No.3
材料 4人分
  • アジ …… 2匹分
  • (三枚におろして、骨を抜いておく)
  • 新玉ねぎ …… 1/4玉
  • サニーレタス …… 2枚
  • レモン …… 1/4個
  • バゲット …… 1本
  • クリームチーズバター
  • (バターで代用可) …… 60g
  •  
  • 塩 …… ひとつまみ
  • 黒こしょう …… 少々
  • 粒マスタード …… 適量
  • マヨネーズ …… 適量
作り方
  1. 材料の下準備をする。アジは塩こしょうをふってグリルかトースターで焼き、レモン汁を絞っておきます。玉ねぎは、スライスして15分ほど水にさらしておきます。
  2. バゲットをトーストして、材料をはさむ。バゲットにバターをたっぷり塗って、ちぎったサニーレタス → 粒マスタードとマヨネーズ → 玉ねぎ → アジの順に重ねてバゲットではさめばできあがりです。
Ingredients (4 ppl.)
  • 2 horse mackerel (3 slices, deboned)
  • 1/4 fresh onion
  • 2 red leaf lettuce
  • 1/4 lemon
  • 1 baguette
  • 60g cream cheese butter (or butter)
  • 1 pinch of salt
  • Extra black pepper,
  • mayonnaise powder and mayonnaise
Recipe
  1. Prepare ingredients for cooking. Sprinkle with salt and pepper, and grill horse marckerel in a grill or toaster oven. Squeeze lemon juice. Slice onion and blanch in water for 15 minutes.
  2. Toast baguette and fill with ingredients. Spread much butter on a baguette, and fill with red leaf lettuce → mayonnaise powder and mayonnaise → onion → horse mackerel in order. Cover with other slice of bread, and serve.
サバサンドならぬ、カリカリバゲットのアジサンドをぜひTry horse mackerel sandwich with grilled baguette.
Strawberry Croissant Sandwich with maple syrup

いちごのメープルクロワッサンサンドStrawberry Croissant Sandwich with maple syrup

No.4
材料 4人分
  • いちご …… 8個
  • メープルシロップ …… 30g
  • クリームチーズバター …… 60g
  • クロワッサン …… 4個
作り方
  1. 材料を切る。いちごを4等分に切っておきます。
  2. パンに材料をはさむ。クリームチーズバター → いちご → メープルシロップの順にはさめばできあがりです。
Ingredients (4 ppl.)
  • 8 strawberry
  • 30g maple syrup
  • 60g cream cheese butter
  • 4 croissant
Recipe
  1. Prepare ingredients for cooking.Cut strawberry into four equal slits.
  2. Fill with ingredients.Fill with cream cheese butter → strawberry → maple syrup in order, and serve.
おやつサンドは、いちごの甘みとバターの塩っけが絶妙Sandwich with sweet strawberry, butter and salt is perfect for a snack food
Bacon, Mizuna and Egg Sandwich

ベーコンと水菜とたまごのサンドイッチBacon, Mizuna and Egg Sandwich

No.5
材料 4人分
  • スライスベーコン(厚切り)…… 240g
  • 水菜 …… 2株
  • 卵 …… 4個
  • イギリスパン(6枚切り) …… 8枚
  • クリームチーズバター
  • (バターで代用可) …… 40g
  •  
  • トマトケチャップ …… 適量
  • マヨネーズ …… 適量
  • 黒こしょう …… 多め
  • オリーブオイル …… 大さじ1/2
作り方
  1. ベーコンと卵を焼く。フライパンにオリーブオイルを温めてこんがりとベーコンを焼いたら、目玉焼きを作ります。
  2. パンをトーストして材料をのせる。トーストしたパンにバターをたっぷり塗って、水洗いした水菜 → ベーコン → 目玉焼きの順に重ねます。
  3. 仕上げの味つけをする。ケチャップ、マヨネーズは控えめに、黒こしょうはたっぷりかけます。パンではさめばできあがりです。
Ingredients (4 ppl.)
  • 240g bacon, thick slices
  • 2 mizuna
  • 4 eggs
  • 8 English bread
  • 40g cream cheese butter (or butter)
  • Extra tomato ketchup and mayonnaise
  • Much black papper
  • 1/2 tbsp. olive oil
Recipe
  1. Cook bacon and eggs. Heat olive oil in frying pan until hot, and cook bacon until browned. Make a fried egg.
  2. Make bread toast and place ingredients.Butter on one side of each bread slice. Top evenly with mizuna, bacon and egg in order.
  3. Give a flavor. Add some ketchup and mayonnaise and much black pepper. Cover with other slice of bread, and serve.
水菜のシャキシャキ感が楽しい、さっぱりサンドイッチEnjoy a sandwich with the refreshing taste of a crispy mizuna.
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