コトコトと。

第一話no.1

 「冬のしたく」のふたつめの特集は、煮込み料理にスポットを当ててみました。味の染みたそれを胃袋が求めるのは、この世の常というもの。たとえば、土鍋でコトコトと煮込んだぶり大根。ゴロゴロとお肉&野菜が入ったポトフ。こうして文章に書いているだけで、お腹がすいてきます。そこで、エッセイのような縦書きのレシピとともに「コトコトと。」なコンテンツを四週に渡って更新します。

レシピ & 文/山田英季(and recipe)
イラスト/イリアヒム・カッソー

The second feature of Preparing for Winter focuses on stew dishes. Anyone would want to eat them that are full of flavor, e.g. Simmered Yellotail with Radish cooked in an earthenware pot and Pot-au-feu with full of meat and vegetables. It has begun to be hungry for just listing the name of them. Over four weeks, and recipe magazine will update the contents and recipes for stew dishes in the form of an essay. Recipe & Story by : Hidesue Yamada (and recipe) / Illustration by : Iriahim Kasso

ぶり大根BURI-DAIKON
  • ぶりのアラ
  • 輪切りの大根と隠し包丁
  • やかん
  • 霜降り
  • 土鍋と大根串
  • ぶりをのせる